Jehněčí pilaf II
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 500 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 96 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 158.8 mg
 - Draslík 402.9 mg
 - Vláknina 5581.5 mg
 - Vitamín A 5581.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.4 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1426.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso nakrájíme na kousky a spolu s kolečky cibule a česnekem nakrájeným na plátky opečeme na oleji.
 - 
                                2
Osolíme, okořeníme, mírně podlijeme vývarem a dusíme do poloměkka.
 - 
                                3
Nakonec přidáme protlak, přisypeme rýži a zalijeme zbytkem vývaru.
 - 
                                4
Dusíme, až je rýže měkká.