Rizoto s bůčkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 958 kcal
 - Sacharidy 67 g
 - Tuky 63 g
 - Sodík 97 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 61 g
 - Cholesterol 88.7 mg
 - Draslík 290.3 mg
 - Vláknina 5056.6 mg
 - Vitamín A 5056.6 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 37 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na oleji zpěníme cibuli a přidáme papriku.
 - 
                                2
Omyjeme a na kousky nakrájíme maso, přidáme k cibuli, podlijeme půlkou piva a dusíme, dokud se šťáva nevypaří.
 - 
                                3
Přidáme rýži, kterou jsme propláchli v horké vodě, bobkový list, nakrájené chilli papričky a zalijeme zbytkem piva, aby maso i rýže byly ponořené.
 - 
                                4
Pokud máme málo piva, naředíme vývarem.
 - 
                                5
20 minut dusíme a poté podáváme posypané strouhaným sýrem a petrželkou.