Vařený pórek se sýrem a kečupem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 312 kcal
- Sacharidy 33 g
- Tuky 17 g
- Sodík 137 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 28 g
- Cholesterol 32.5 mg
- Draslík 360 mg
- Vláknina 7200 mg
- Vitamín A 7200 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24 mg
- Vitamín E 1.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 18.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očištěné bílé části pórku svážeme do svazečků a v osolené vařící vodě je uvaříme doměkka. Pórek vyjmeme, osušíme a upravíme na talíře. 
- 
                                2Každou porci přelijeme kečupem, posypeme nastrouhaným sýrem a pokapeme rozehřátým máslem. 
- 
                                3Podáváme s vařenými bramborami. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        