Ředkvičkový salát s jablky
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 111 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 2 g
- Sodík 150 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 531.6 mg
- Vláknina 9623 mg
- Vitamín A 9623 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 30.8 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté ředkvičky a oloupaná jablka nakrájíme na tenké plátky. Přidáme cukr, sůl, citronovou šťávu, jemně nakrájenou cibuli, olej a lžíci vody. Vše dobře promícháme. 
- 
                                2Salát rozdělíme na talířky, obložíme dílky rajčat a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        