Ředkvičkový nákyp

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 40 g Máslo čerstvé
  • 400 g Ředkvička
  • 20 g Pažitka
  • 1 ks Rohlíky bílé
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 2 dl Mléko odtučněné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 362 kcal
  • Sacharidy 25 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 276 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 269.3 mg
  • Draslík 573.3 mg
  • Vláknina 8769 mg
  • Vitamín A 8769 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 35.4 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 24.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce rozšleháme v mléce a mírně osolíme. Přidáme rohlík nakrájený na kostičky a omyté, na kolečka nakrájené ředkvičky. Vše zlehka promícháme.

  • 2

    Směs vložíme do máslem vymazané zapékací mísy, poklademe vločkami másla a posypeme nasekanou pažitkou. Pokrm zapečeme ve středně vyhřáté troubě.

  • 3

    Podáváme s okurkovým salátem.

Komentáře k receptu