Bifteky s česnekem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 281 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 9 g
- Sodík 278 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 75 mg
- Draslík 535.1 mg
- Vláknina 171.3 mg
- Vitamín A 171.3 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.8 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté maso nakrájíme na bifteky, hřbetem ruky je naklepeme a upravíme do původního tvaru. Maso opepříme, potřeme olejem rozmíchaným s utřeným česnekem, bifteky naskládáme na sebe a necháme asi 30 minut odpočinout. 
- 
                                2Potom maso i s olejem vložíme do rozpálené pánve, opečeme po jedné straně, obrátíme, osolíme a dopečeme. 
- 
                                3Bifteky podáváme na nahřátých talířích s kouskem čerstvého másla, obložené cibulkou, křenem, hořčicí a vařenými bramborami. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        