Brambory zapečené se škvarky
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 604 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 32 g
- Sodík 349 mg
- Bílkoviny 58 g
- Uhlovodany 22 g
- Cholesterol 19.4 mg
- Draslík 758.7 mg
- Vláknina 8789.8 mg
- Vitamín A 8789.8 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Oloupané brambory nakrájíme na tenká kolečka a opečeme je na pánvi na části sádla. 
- 
                                2Zbylým sádlem vymažeme pekáč, na dno poklademe brambory, posypeme je škvarky, osolíme, mírně opepříme a vrstvy opakujeme. Vrchní vrstvu tvoří brambory. 
- 
                                3Vše zalijeme vývarem a pokrm zapečeme v silně vyhřáté troubě. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        