Bůčkový salát
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 850 kcal
- Sacharidy 56 g
- Tuky 58 g
- Sodík 1378 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 96.5 mg
- Draslík 348 mg
- Vláknina 11747.8 mg
- Vitamín A 11747.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.6 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vychladlý upečený bůček nakrájíme spolu se salámem na kostičky, ředkvičky nakrájíme na kolečka, okurky na proužky. Vše vsypeme do salátové mísy, přilijeme trochu vody, přidáme hořčici, osolíme, opepříme a posypeme posekanou petrželkou. Vše dobře promícháme a povrch salátu poypeme strouhaným sýrem. 
- 
                                2Podáváme s bílým pečivem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        