Marinované chobotničky s rýží
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 412 kcal
- Sacharidy 47 g
- Tuky 14 g
- Sodík 269 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 47 g
- Cholesterol 42 mg
- Draslík 456.6 mg
- Vláknina 4304.8 mg
- Vitamín A 4304.8 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 33.1 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Chobotničky pokrájíme, přendáme do hrnce, zalijeme vodou a vínem, přidáme tymián. 
- 
                                2Povaříme 20 minut, poté vodu slijeme a necháme vystydnout. 
- 
                                3Olej smícháme se šťávou z citronu, přidáme pokrájené papriky, cibuli, sekaný koriandr. Osolíme a opepříme. 
- 
                                4Maso marinujeme 24 hodin v chladu. 
- 
                                5Rýži uvaříme dle návodu, smícháme s masem a marinádou a servírujeme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        