Smažená bramborová omeleta s cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 437 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 39 g
 - Sodík 122 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 153.3 mg
 - Draslík 583.1 mg
 - Vláknina 6675 mg
 - Vitamín A 6675 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 15.2 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory oloupeme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké plátky. Společně s nahrubo nasekanou cibulí vložíme do rozpáleného oleje, ochutíme solí a zakryjeme pokličkou.
 - 
                                2
Za občasného promíchání smažíme do měkka. Poté přelijeme rozšlehanými vejci, osolíme a důkladně promísíme. Smažíme z jedné strany do zlatova. Omeleteu přemístíme na talíř, překlopíme zpět do pánve a osmažíme z druhé strany.
 - 
                                3
Hotovou omeletu rozkrájíme na čtverečeky a teplou podáváme jako tapas.