Bramborová omeleta zapečená se sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 187 kcal
 - Sacharidy 25 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 112 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 25 g
 - Cholesterol 92.7 mg
 - Draslík 804.1 mg
 - Vláknina 9611.8 mg
 - Vitamín A 9611.8 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 23.4 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory omyjeme, oloupeme a nastrouháme. Oloupanou cibuli jemně nakrájíme. Nastrouhané brambory, nakrájenou cibuli, mouku, koriandr a sýr Čedar zalijeme v míse rozšlehanými vajíčky, smícháme. Podle chuti opepříme.
 - 
                                2
Na pánvi rozehřejeme olej, na něm péčeme bramborovou směs přibližně 15 minut. Pánev se směsí ještě dáme pod středně rozehřátý gril a necháme pod ním, dokud omeleta nemá zlatavou barvu.
 - 
                                3
Podáváme nakrájené na díly a přelité jopgurtem.