Tuňák s pečenou zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 346 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 403 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 18 mg
 - Draslík 707.8 mg
 - Vláknina 7144.8 mg
 - Vitamín A 7144.8 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 84 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibule oloupeme a pokrájíme na osminy. Papriku zbavíme jadřince a dužinu nakrájíme na nudličky. Cherry rajčata rozkrájíme na poloviny.
 - 
                                2
Cibuli, olivy, cherry rajčata a papriky dáme do zapékací nádoby a pokapeme olejem. Pečeme při 200°C 20 minut. Osolíme a opepříme dle chuti. Upečenou zeleninu rozložíme na talíře, navrch rozdělíme tuňáka. Pokapeme octem a ihned servírujeme.