Lososové filety s ředkvičkami
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 377 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 21 g
- Sodík 1133 mg
- Bílkoviny 41 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 119 mg
- Draslík 848.2 mg
- Vláknina 2652.5 mg
- Vitamín A 2652.5 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 18 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Filety z lososa osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Ředkvičky omyjeme a nakrájíme na plátky. Do misky nalijeme panenský olej, jablečný ocet, přidáme špetku soli a důkladně promícháme. 
- 
                                2V pánvi rozehřejeme máslo, vložíme filety nejdříve kůží dolů a smažíme z obou stran do zlatova. Filety vyjmeme, do výpeku přisypeme ředkvičky a osmahneme. 
- 
                                3Na talíře upravíme filety, doplníme ředkvičkami a přelijeme zálivkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        