Rybí míchanice s celerem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Pangasius - filety
  • 200 g Celer bulvový
  • 25 g Olej sezamový
  • 20 g Koriandr čerstvý
  • 1 g Pepř černý mletý
  • 40 ml Omáčka sójová
  • 40 ml Balsamico ocet
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 145 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 45 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 180.4 mg
  • Vláknina 2117.5 mg
  • Vitamín A 2117.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.7 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Celer očistíme, nastrouháme nahrubo, rybí filety bez kůže nakrájíme na kostičky, lístky koriandru posekáme najemno, česnek prolisujeme. V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme celer, orestujeme, přidáme ryby, osmahneme, přidáme česnek, promícháme a odstavíme. Mimo oheň posypeme lístky koriandru, zakápneme sojovou omáčkou, octem balsamico, promícháme a necháme vychladnout.

  • 2

    Podle chuti opepříme, rozdělíme na talířky a podáváme.

Komentáře k receptu