Pečené brambory 1
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 145 kcal
- Sacharidy 31 g
- Tuky 0 g
- Sodík 453 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1032.6 mg
- Vláknina 12500 mg
- Vitamín A 12500 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Brambory omyjeme a uvaříme ve slupce. 
- 
                                2Po uvaření oloupeme, nakrájíme na plátky které rozložíme na pečící papír a v troubě pečeme dozlatova. Solíme až po upečení. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        