Brambory pečené II.

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 špetka Sůl
  • 1 kg Brambory
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 145 kcal
  • Sacharidy 31 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 83 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 31 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 1032.5 mg
  • Vláknina 12500 mg
  • Vitamín A 12500 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 28.5 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory očistíme, oloupeme a nakrájíme na plátky vysoké zhruba 7,5 mm. Osolíme a dáme péct do trouby na smaltovaném plechu.

  • 2

    Pokud brambory připravujeme pro jednu osobu, upečeme je na plotýnce přiklopené kastrolem.

Komentáře k receptu