Bramborák s vepřovou krví

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 40 g Mouka pšeničná hrubá
  • 2.22 ml Olej rostlinný
  • 1 kávová lžička Majoránka
  • 10 ks Brambory
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 3 stroužek Česnek
  • 0.5 l Vepřová krev
  • 1 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 297 kcal
  • Sacharidy 37 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 81 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 29 g
  • Cholesterol 2.9 mg
  • Draslík 881.8 mg
  • Vláknina 11689 mg
  • Vitamín A 11689 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 25.9 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory oloupeme, nastrouháme, přidáme cibuli zpěněnou na sádle, rozkloktanou krev, mouku, prolisovaný česnek, osolíme a okořeníme.

  • 2

    Směs řádně promícháme, rozetřeme na vymaštěný pekáč a pečeme dozlatova.

Komentáře k receptu