Brambory plněné kysaným zelím

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Luncheon Meat
  • 300 g Zelí kysané
  • 100 g Salát Polníček
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Kmín celý
  • 0.07 kávová lžička Olej rostlinný
  • 4 ks Brambory
  • 2 ks Cibule
  • 2 ks Rajčata
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 l Voda pitná
  • 4 polévková lžíce Ocet vinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 410 kcal
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 225 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 60 mg
  • Draslík 677.6 mg
  • Vláknina 9917.3 mg
  • Vitamín A 9917.3 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 46.2 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory uvaříme ve slupce, slijeme a rozpůlíme. Oloupanou, na jemno nasekanou cibuli osmahneme na oleji, přidáme překrájené zelí, kmín, na kostičky pokrájený luncheon meat a prohřejeme.

  • 2

    Z půlek brambor vydlabeme lžící dužinu a spolu se 3 lžícemi octa ji vmícháme do zelí. Osolíme, opepříme a připravenou směsí naplníme brambory.

  • 3

    Omyté okurky krájíme na plátky, rajčata na dílky. Vše upravíme na talíře, pokapeme octem, osolíme a opepříme. Přidáme plněné brambory a pokrm ozdobíme omytým polníčkem.

Komentáře k receptu