Salát s červenou řepou a pomeranči
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 348 kcal
- Sacharidy 81 g
- Tuky 1 g
- Sodík 282 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 35 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 782 mg
- Vláknina 17516.2 mg
- Vitamín A 17516.2 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 112.6 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Dle návodu uvaříme rýži, necháme okapat a dáme stranou vychladit. Odkrojíme horní a spodní části pomerančů, odstraníme kůru. Nad miskou zachytíme odříznuté jednotlivé dílky šťávy a dáme do zvláštní misky. Misku se šťávou přikryjeme a dáme vychladit. 
- 
                                2Na kostičky nakrájíme červenou řepu, smícháme s pomerančovými dílky, přikryjeme a dáme vychladit. 
- 
                                3Do vlažné rýže vmícháme pomerančovou šťávu, osolíme a opepříme. 
- 
                                4Čekankovými listy obložíme čtyři talíře, přendáme porce rýže a navrch červenou řepu a pomerančové dílky. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        