Fettucine s česnekem a mozarellou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Máslo čerstvé
  • 5 g Sůl
  • 70 g Olivy černé
  • 500 g Těstoviny Fettuccine
  • 40 g Petržel kudrnka
  • 150 g Mozzarella
  • 6 stroužek Česnek
  • 3 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 714 kcal
  • Sacharidy 88 g
  • Tuky 28 g
  • Sodík 645 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 87 g
  • Cholesterol 15 mg
  • Draslík 87 mg
  • Vláknina 9025 mg
  • Vitamín A 9025 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 15.6 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ve slané vodě těstoviny uvaříme al dente, scedíme je, vrátíme do hrnce.

  • 2

    Zatímco se vaří těstoviny, smažíme na másle na malém ohni drcený česnek asi minutu.

  • 3

    Těstoviny smícháme s česnekem, přepůlenými černými olivami, olivovým olejem, čerstvou petrželkou a kostičkami mozzarelly a servírujeme.

Komentáře k receptu