Středomořský králík
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 557 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 891 mg
 - Bílkoviny 62 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 172 mg
 - Draslík 816.6 mg
 - Vláknina 3637.5 mg
 - Vitamín A 3637.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.5 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V hmoždíři podrtíme česnek, rozmarýn, sůl a pepř s pár kapkami oleje. Králíka potřeme připravenou směsí, zakryjeme a necháme odležet.
 - 
                                2
Na rozpáleném oleji králíka osmažíme ze všech stran.
 - 
                                3
Vyndáme a uchováme v teple. Do výpeku přidáme nasekanou cibuli, osmahneme. Vložíme rajčata, trochu podlijeme vodou, vrátíme maso zpět a dusíme do měkka. Hotového králíka nasekáme na porce, šťávu dochutíme.