Pangasius na česneku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 478 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 58 mg
 - Bílkoviny 95 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 18.9 mg
 - Draslík 10.7 mg
 - Vláknina 128.5 mg
 - Vitamín A 128.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 16.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rybu osolíme a z obou stran opečeme na rozpáleném oleji. Maso vyjmeme a do výpeku přidáme máslo, za stálého míchání přisypeme mouku a orestujeme.
 - 
                                2
V misce rozetřeme prolisovaný česnek s pepřem a koriandrem, přidáme citronovou šťávu a promícháme. Směs přilijeme do pánve a prohřejeme.
 - 
                                3
Hotové ryby potřeme omáčkou a podáváme.