Domácí česnečka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 70 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 170 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 184 mg
 - Draslík 74.7 mg
 - Vláknina 227.6 mg
 - Vitamín A 227.6 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.2 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Tři celé paličky česneku oloupeme a rozdrtíme. Vejce rozšleháme s moukou.
 - 
                                2
Do vroucí vody rozdrobíme bujon a necháme rozpustit. Poté přidáme česnek, sůl a koření.
 - 
                                3
Zhruba po deseti minutách vmícháme vejce a ještě asi deset minut vaříme.
 - 
                                4
Podáváme s chlebem
 - 
                                5
Dáme vařit vodu v hrnci a po 3 minutách vařeni vody přihodíme bujon. Mezitím, než se bujon rozpustí, oloupeme česnek, přidáme ho s kořením do vařící vody.
 - 
                                6
Po 10 minutách vaření přihodíme vajíčko smíchané s moukou a vaříme asi 10 minut. Podáváme na talíř s pravým nefalšovaným a českým chlebem.