Filé Princes
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 552 kcal
 - Sacharidy 72 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 211 mg
 - Bílkoviny 35 g
 - Uhlovodany 64 g
 - Cholesterol 78 mg
 - Draslík 209.3 mg
 - Vláknina 7980 mg
 - Vitamín A 7980 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.2 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 20.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté porce filé vaříme na mírném ohni v osolené vodě asi 10 minut.
 - 
                                2
Propláchnutou rýži lehce osmahneme na 40g másla, zalijeme ji vodou a dusíme v troubě pod pokličkou doměkka.
 - 
                                3
Chřest oloupeme, nakrájíme na menší kousky a uvaříme v osolené vodě.
 - 
                                4
Ze zbylého másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vodou z chřestu a rozvaříme na hustší omáčku.
 - 
                                5
Na mísu upravíme měkkou rýži, na ni položíme porce filé, chřest a vše přelijeme omáčkou.