Salát z letní zeleniny s citronovou šťávou a koriandrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 245 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 24 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 325.3 mg
 - Vláknina 7429.3 mg
 - Vitamín A 7429.3 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 57 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Spařený přepůlený chřest a hráškové lusky, zbavené tuhých částí, namočíme do ledové vody, aby zelenina neztratila barvu. Poté smícháme s hráškem, který jsme povařili asi 5 minut a také zchladili ledovou vodou. Přidáme rozpůlená cherry rajčátka, vmícháme dresing, připravený smícháním citronové šťávy s nasekanou koriandrovou natí, olivovým olejem a octem.