Lyonské vepřové kotlety

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Brambory vařené
  • 0.2 g Tuk
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 3 ks Cibule
  • 4 ks Vepřové kotlety
  • 1 polévková lžíce Pažitka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 287 kcal
  • Sacharidy 27 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 493 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 27 g
  • Cholesterol 69 mg
  • Draslík 789.4 mg
  • Vláknina 6700 mg
  • Vitamín A 6700 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.7 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kotlety omyjeme a do poloviny odřízneme maso od kosti. Naklepeme, po okrajích nařízneme, osolíme a na rozehřátém tuku opečeme po obou stranách. Kotlety přendáme do nahřáté mísy.

  • 2

    Na zbylém tuku osmahneme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli a uvařené, studené brambory.

  • 3

    Kotlety pokryjeme osmaženou cibulí a obložíme na kolečka nakrájenými, opečenými bramborami. Posypeme nakrájenou pažitkou.

Komentáře k receptu