Křupavá zelenina

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Cibule
  • 450 g Mrkev kořen
  • 50 g Cibulka jarní
  • 36 ml Olej olivový
  • 50 ml Voda pitná
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 156 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 268 g
  • Sodík 63 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 125.8 mg
  • Vláknina 9547.5 mg
  • Vitamín A 9547.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mrkev očistíme a pokrájíme na delší, tenké nudličky.

  • 2

    Cibuli nakrájíme na zhruba 6 stejných částí. Nať jarní cibulky pokrájíme na špalíčky.

  • 3

    Olej necháme rozehřát na pánvi, poté vsypeme zeleninu a osolíme. Zprudka smažíme po dobu cca 3 minut.

  • 4

    Přilijeme 50ml vody a necháme změknout.

Komentáře k receptu