Želírované mladé cibulky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 60 g Cukr moučkový
  • 500 g Cibule perlová
  • 40 g Máslo čerstvé
  • 400 ml Voda pitná
  • 3 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 167 kcal
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 179 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 22 g
  • Cholesterol 12 mg
  • Draslík 0.3 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibulky oloupeme a vložíme do hrnce, přidáme cukr, sůl, máslo a 400ml vody a přivedeme k varu.

  • 2

    Necháme povařit 15 minut.

  • 3

    Uvařené cibulky opatrně vyjmeme z hrnce, šťávu necháme i nadále vařit.

  • 4

    Jakmile šťáva začne mít konzistenci sirupu, vložíme cibulky zpět do hrnce a v sirupu je obalíme.

Komentáře k receptu