Slepičí nudlovka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 0.15 ks Celer bulvový
  • 2 ks Mrkev kořen
  • 2 ks Petržel kořen
  • 1 hrst Špenát listový čerstvý
  • 1 hrst Nudle vaječné
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Petržel - nať
  • 1.5 l Vývar slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 114 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 174 g
  • Sodík 1354 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 7.4 mg
  • Draslík 491.6 mg
  • Vláknina 10680.7 mg
  • Vitamín A 10680.7 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 101.1 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očistíme a nastrouháme celer, mrkev a petržel.

  • 2

    Zeleninu dáme do přecezeného vývaru a přivedeme k varu.

  • 3

    Špenátové listy propláchneme, na malé nudličky pokrájíme a vložíme do polévky.

  • 4

    Vaříme 7 minut, poté přidáme vlasové nudle a pět minut povaříme.

  • 5

    Osolíme, opepříme a podáváme.

Komentáře k receptu