Brambory opečené na cibuli

Hodnocení 2x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 80 g Sádlo škvařené
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 stroužek Česnek
  • 2 l Voda pitná
  • 1 kg Brambory
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 337 kcal
  • Sacharidy 34 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 245 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 34 g
  • Cholesterol 19.4 mg
  • Draslík 1078 mg
  • Vláknina 13442.2 mg
  • Vitamín A 13442.2 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 30.7 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na plátky.

  • 2

    Jemně nasekanou cibuli osmahneme na tuku, přidáme brambory, promícháme a opékáme dozlatova.

  • 3

    Nakonec můžeme přidat stroužek česneku.

Komentáře k receptu