Parmice na zelenině

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 120 g Cibule
  • 600 g Parmice
  • 60 g Paprika červená
  • 60 g Paprika zelená
  • 150 g Rajčata
  • 150 g Cuketa
  • 5 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 30 ml Olej olivový
  • 1 ks Bylinky čerstvé - svazek
  • 1 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 283 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 606 mg
  • Bílkoviny 31 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 73.5 mg
  • Draslík 844.8 mg
  • Vláknina 5025 mg
  • Vitamín A 5025 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 47.1 mg
  • Vitamín E 2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Troubu rozehřejeme na 180 °C. Z paprik, cuket i rajčat vybereme semínka a vše nakrájíme na kostičky. Cibuli a česnek drobně nasekáme. V pánvi rozehřejeme olej a všechnu zeleninu s nasekanými bylinkami opékáme 10-12 minut. Osolíme a opepříme.

  • 2

    Filety ochutíme a v troubě je přibližně 10 minut pečeme. Poté je položíme na talíře a doplníme zeleninou.

Komentáře k receptu