Kedlubny na paprice

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Kedlubna
  • 20 g Tuk
  • 300 ml Zakysaná smetana
  • 0.5 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hrubá
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 239 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 249 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 43.8 mg
  • Draslík 384.9 mg
  • Vláknina 5531.3 mg
  • Vitamín A 5531.3 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 28.9 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na tuku, přidáme mletou papriku a rozmícháme. Vložíme oloupané, na kousky nakrájené mladé kedlubny, podle chuti osolíme a dusíme doměkka.

  • 2

    Měkké kedlubny mírně opepříme, zalijeme zakysanou smetanou rozkvedlanou s hrubou moukou a ještě chvíli podusíme.

Komentáře k receptu