Telecí v kedlubnách

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Kedlubna
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 10 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 200 g Telecí plec
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 217 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 242 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 98 mg
  • Draslík 406.5 mg
  • Vláknina 2115 mg
  • Vitamín A 2115 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.5 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme a nasucho opečeme. Podlijeme vodou a dusíme.

  • 2

    K poloměkkému masu přidáme na kostky nakrájené, oloupané kedlubny a dodusíme doměkka.

  • 3

    Když je vše měkké, zahustíme malým množstvím nasucho opražené mouky zředěné vodou a krátce povaříme. Nakonec přidáme kousek másla.

Komentáře k receptu