Italská remuláda

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 10 g Kerblík
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 5 g Sůl
  • 20 g Kapary
  • 40 g Okurky nakládané
  • 250 ml Olej slunečnicový
  • 1 ks Vaječný žloutek slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 601 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 65 g
  • Sodík 612 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 92.6 mg
  • Draslík 144.8 mg
  • Vláknina 1467.5 mg
  • Vitamín A 1467.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.4 mg
  • Vitamín E 25.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Majonézu smícháme se všemi přísadami a podle chuti rozředíme lákem z okurek.

  • 2

    Domácí majonéza [25402]:

  • 3

    Do misky dáme žloutek, sůl, pepř a za stálého míchání přidáváme po kapkách olej, dokud směs nezačne houstnout. Poté přiléváme olej rychleji, až vyšleháme hustou majonézu.

Komentáře k receptu