Filé z tresky s kořeněnou omáčkou
Suroviny
- 800 g Filé z aljašské tresky
 - 0.25 kávová lžička Sůl
 - 0.25 kávová lžička Sůl
 - 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
 - 1 ks Cibule
 - 2 ks Okurky nakládané
 - 3 polévková lžíce Kečup
 - 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
 - 1 polévková lžíce Omáčka sójová
 - 3 polévková lžíce Olivy černé
 - 0.4 polévková lžíce Olej rostlinný
 - 1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
 - 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 258 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 2218 mg
 - Bílkoviny 37 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 86 mg
 - Draslík 82.1 mg
 - Vláknina 5567 mg
 - Vitamín A 5567 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.7 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Filé z tresky necháme téměř rozmrazit, potřeme hořčicí, osolíme a obalíme v mouce. Smažíme na rozpáleném oleji po obou stranách a poté odložíme na teplo.
 - 
                                2
Omáčku připravíme v hlubším rendlíku. Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, vmícháme sladkou papriku, kečup a chvíli dusíme. Poté vmícháme na kostičky nakrájené okurky, na čtvrtky nakrájené olivy, sojovou omáčku a sůl.
 - 
                                3
Do hotové omáčky vložíme filé, necháme prohřát a servírujeme.