Tatarská omáčka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Majonéza
  • 1 kávová lžička Cibule
  • 0.5 kávová lžička Citronová šťáva
  • 1 kávová lžička Kapary sterilované
  • 1 kávová lžička Petržel - nať
  • 1 ks Okurky nakládané
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 269 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 29 g
  • Sodík 1291 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 31.8 mg
  • Vláknina 2291.6 mg
  • Vitamín A 2291.6 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.1 mg
  • Vitamín E 4.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nastrouháme najemno okurku, nasekáme najemno cibulku, kapary a petrželovou nať.

  • 2

    Vše promícháme s majonézou dohladka a ochutíme citronovou šťávou.

Komentáře k receptu