Okurkový sambal

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 kávová lžička Cukr krupice
  • 1 kávová lžička Fenykl obecný
  • 2 ks Šalotka
  • 0.25 ks Okurka salátová
  • 1 stroužek Česnek
  • 0.5 šálek Ocet vinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 93 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 110 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 20 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 365.2 mg
  • Vláknina 1758 mg
  • Vitamín A 1758 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.4 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Čtvrtinu okurky nakrájíme na malé kostičky.Přidáme šalotku nebo 1 menší cibuli,ocet a v mixeru rozdrcený česnek s fenyklovými semínky.

  • 2

    Promícháme a necháme asi 6 hodin uležet,aby se promísily všechny chutě.

Komentáře k receptu