Barevný vegetariánský kebab

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Žampiony čerstvé
  • 0.5 kávová lžička Majoránka
  • 0.5 kávová lžička Oregano sušené
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Paprika zelená
  • 1 ks Paprika žlutá
  • 1 ks Paprika červená
  • 8 ks Rajčata Cherry
  • 1 stroužek Česnek
  • 6 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 254 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 21 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 17 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 751.4 mg
  • Vláknina 8721.5 mg
  • Vitamín A 8721.5 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 170.7 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na kousky nakrájíme papriky zbavené semínek. Cibuli oloupeme a nakrájíme na klínky, aby držely pohromadě.

  • 2

    Na jehlice napichujeme papriky, cibulové klínky, houby a rajčata tak, aby se střídaly barvy papriky.

  • 3

    V misce smícháme olivový olej, majoránku, oregano, česnek a směsí kebaby potřeme.

  • 4

    Grilujeme 15 minut a často potíráme směsí a obracíme.

  • 5

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu