Jednoduchý rybí vývar
Suroviny
- 400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
 - 200 g Treska aljašská
 - 85 g Krevety tygří - loupané
 - 500 ml Vývar rybí
 - 1 kávová lžička Fenykl obecný
 - 1 kávová lžička Sůl
 - 1 kávová lžička Pepř černý mletý
 - 1 ks Celer řapíkatý
 - 2 ks Pórek
 - 2 ks Mrkev kořen
 - 2 stroužek Česnek
 - 1 polévková lžíce Olej olivový
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 515 kcal
 - Sacharidy 75 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 1658 mg
 - Bílkoviny 42 g
 - Uhlovodany 63 g
 - Cholesterol 81.6 mg
 - Draslík 1748.7 mg
 - Vláknina 29371 mg
 - Vitamín A 29371 mg
 - Vitamín B6 1.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 66.3 mg
 - Vitamín E 5.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mrkev a dva řapíky celeru nakrájíme na plátky. Pórek nakrájíme na tenké plátky.
 - 
                                2
Fenyklová semínka, mrkev, celer a utřený česnek smažíme 5 minut na oleji. Poté přidáme pórek, rajčata, vývar, sůl a pepř.
 - 
                                3
Přivedeme k varu, snížíme teplotu a vaříme 15-20 minut doměkka.
 - 
                                4
Přidáme rybu a krevety a povaříme další 2 minuty.