Středomořská zelenina
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 70 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 5 g
- Sodík 331 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 302.6 mg
- Vláknina 7041.9 mg
- Vitamín A 7041.9 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 32.2 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na prudkém plameni rozpálíme olej, vsypeme do něj papriku a osmažíme ji do zlatohněda. Přidáme pokrájený lilek, cibulku, oloupaná rajčata, drcený česnek a chilli, vše osolíme a opepříme.
-
2
Zvolna pod pokličkou vaříme asi 20 minut, dokud není měkká a nepustí šťávu. Na závěr přilijeme ocet a pokrm podáváme teplý.