Rajčata plněná rybou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 4 ks Rajčata
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 balení Tuňák v oleji
  • 3 polévková lžíce Majonéza
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 129 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 148 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 61.4 mg
  • Draslík 212.4 mg
  • Vláknina 1959.8 mg
  • Vitamín A 1959.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.2 mg
  • Vitamín E 2.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rajčata omyjeme a na oblé straně odkrojíme vršky, které použijeme později. Vnitřek rajčat vydlabeme.

  • 2

    Vejce předem uvařené natvrdo rozsekáme nadrobno spolu s tuňákem. Vejce s tuňákem spojíme majonézou, dle chuti osolíme a opepříme.

  • 3

    Takto připravenou směsí naplníme vydlabaná rajčata, přiklopíme je odkrojenými vršky a dáme vychladnout do ledničky.

  • 4

    Plněná rajčata podáváme na salátových listech ozdobená snítkou petrželové natě.

Komentáře k receptu