Ředkvičkový salát s řeřichou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Jogurt bílý
  • 1 ks Citrony
  • 10 ks Ředkvička
  • 2 hrst Řeřicha
  • 1 špetka Sůl
  • 0.5 hrnek Cibule sterilovaná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 52 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 195 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 6.5 mg
  • Draslík 341.4 mg
  • Vláknina 5050 mg
  • Vitamín A 5050 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 37.2 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté, na plátky nakrájené ředkvičky zalijeme zálivkou z jogurtu, citronové šťávy a cukru.

  • 2

    Přidáme nakrájené cibulky, nasekané lístky řeřichy, osolíme a vše promícháme.

Komentáře k receptu