Obložená rybí mísa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Cibule
  • 150 g Sardinky v rajčatové omáčce
  • 150 g Ředkvička
  • 100 g Sardinky v oleji
  • 1 ks Citrony
  • 0.5 ks Salát hlávkový
  • 1 balení Sardelová očka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 158 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 172 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 42.9 mg
  • Draslík 288 mg
  • Vláknina 5195 mg
  • Vitamín A 5195 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 27 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do středu větší kulaté mísy vyklopíme sardinky v tomatě. Kolem upravíme sardinky v oleji a ozdobíme omytými listy hlávkového salátu zakapanými citronovou šťávou.

  • 2

    Na listy salátu urovnáme sardelová očka a mísu ozdobíme čtvrtkami ředkviček a kolečky cibule.

Komentáře k receptu