Ztracená vejce s fazolovými lusky a majonézou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
  • 200 g Majonéza
  • 8 ks Ředkvička
  • 1 ks Salát hlávkový
  • 8 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 532 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 51 g
  • Sodík 522 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 490.7 mg
  • Draslík 313.4 mg
  • Vláknina 4165 mg
  • Vitamín A 4165 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.7 mg
  • Vitamín E 7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ztracená vejce připravíme obvyklým způsobem.

  • 2

    Fazolové lusky necháme okapat, poté je položíme na talířek, na ně položíme ztracená vejce a přelijeme majonézou či tatarskou omáčkou.

  • 3

    Ozdobíme ředkvičkami a srdíčkem salátu.

Komentáře k receptu