Zavařené ředkvičky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 6 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 ks Deko
  • 1 l Voda pitná
  • 1 kg Ředkvička
  • 2 polévková lžíce Sůl
  • 2 polévková lžíce Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 69 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 1077 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 582.9 mg
  • Vláknina 8000 mg
  • Vitamín A 8000 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 37 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nejprve očistíme ředkvičky.

  • 2

    V hrnci povaříme vodu, deko a sůl s trochou cukru.

  • 3

    Do zavařovacích sklenic klademe ředkvičky a vrchovatě zalijeme připraveným horkým lákem.

  • 4

    Sklenice důkladně uzavřeme.

  • 5

    Zavaříme dle běžného postupu a zavařené ředkvičky skladujeme v tmavé a chladné místnosti.

Komentáře k receptu