Ředkvičkový salát s kedlubnou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 44 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 1 g
- Sodík 858 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 1.5 mg
- Draslík 359.7 mg
- Vláknina 4550 mg
- Vitamín A 4550 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 29.6 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Od ředkviček odřízneme listy, ředkvičky omyjeme a nakrájíme na plátečky, kedlubnu oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky, petrželku posekáme najemno. 
- 
                                2Do misky nasypeme pokrájené ředkvičky s kedlubnou, přidáme bílý nízkotučný jogurt, přisypeme petrželku, sůl, zakápneme citronovou šťávou a lehce promícháme. 
- 
                                3Tento salát je vhodný pro redukční dietu. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        