Vaječná pomazánka s ředkvičkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 28 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 0.3 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 5 ks Ředkvička
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 5 špetka Pepř černý mletý
  • 4 polévková lžíce Jogurt bílý
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 353 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 29 g
  • Sodík 311 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 516.4 mg
  • Draslík 403.7 mg
  • Vláknina 4097.5 mg
  • Vitamín A 4097.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 13 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 24.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Utřeme do pěny máslo s uvařenými vychladlými žloutky, přimícháme bílý jogurt, ochutíme solí a pepřem.

  • 2

    Omyté ředkvičky (1 svazek) a uvařené bílky nastrouháme, nakrájíme najemno cibuli a smícháme s připravenou směsí.

  • 3

    Necháme chvilku v lednici a pak podáváme na namazaném pečivu.

Komentáře k receptu