Špenát ve vlastní šťávě

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Špenát mražený
  • 1 kávová lžička Omáčka sójová
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 44 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 60 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 47.5 mg
  • Vláknina 994.8 mg
  • Vitamín A 994.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.6 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a česnek orestujeme na oleji. Přidáme mražený špenát, sójovou omáčku a chvíli podusíme.

  • 2

    Nakonec špenát podle chuti osolíme a opepříme.

  • 3

    Podáváme jako přílohu k pečeným masům.

Komentáře k receptu