Teplý špenátový salát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 6 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 220 g Špenát listový čerstvý
  • 1 ks Cibule
  • 5 ks Rajčata sušená sterilovaná
  • 2 polévková lžíce Olej z vlašských ořechů
  • 2 polévková lžíce Ořechy Kešu
  • 3 polévková lžíce Pažitka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 860 kcal
  • Sacharidy 91 g
  • Tuky 57 g
  • Sodík 1010 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 91 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 6082.8 mg
  • Vláknina 46166 mg
  • Vitamín A 46166 mg
  • Vitamín B6 1.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 391.6 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V pánvi wok rozehřejeme olej z vlašských ořechů, přidáme rajčata, čerstvý roztrhaný špenát, červenou cibuli, nasekanou pažitku, nasekané kešu ořechy a špetku soli a osmahneme asi 1 minutu, dokud nezačne špenát vadnout.

  • 2

    Dáme vše do mísy, ozdobíme pažitkou a podáváme.

Komentáře k receptu