Pstruh po mlynářsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 448 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 298 mg
 - Bílkoviny 42 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 140 mg
 - Draslík 736.3 mg
 - Vláknina 202 mg
 - Vitamín A 202 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.5 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 25.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vykuchané pstruhy opláchneme, osušíme, osolíme a poprášíme moukou. Opékáme je na rozehřátém másle po obou stranách.
 - 
                                2
Opečené pstruhy vyjmeme, do másla přidáme citronovou šťávu, jemně nasekanou petrželku a za stálého míchání dobře prohřejeme.
 - 
                                3
Vzniklou šťávou přelijeme pstruhy na talířích.